Ποιοι είμαστε

Σχετικά με τη YODA

Όραμα κι Αποστολή

Η YODA γεννήθηκε ως ιδέα και υλοποιήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο μέσω του κλάδου της ιδιωτικής υγείας.

Το όραμά μου ήταν η δημιουργία μίας πρότυπης μονάδας ημερήσιας νοσηλείας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αποστολή της Μ.Η.Ν. να παρέχει, με ήθος και συνέπεια πρωτοποριακές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας ως την ουσιαστική ανάγκη και το αναφαίρετο θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου σε καλύτερη υγεία και ζωή.

Νικόλαος Μαργώνης
Πρόεδρος Μετόχου Εταιρείας

Αξία και προτεραιότητά μας ο Άνθρωπος

επειδή αντιμετωπίζουμε τον κάθε έναν ξεχωριστά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Υψηλή Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών

γιατί αντιλαμβανόμαστε και ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του καθενός, που επισκέπτεται το χώρο μας αναζητώντας ιατρικές λύσεις, καθώς και εκείνες των ιατρών και όλων των συνεργατών μας.

Καινοτομία

γιατί επιδιώκουμε και ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και ιατρικών πρακτικών σε κάθε δραστηριότητά μας.

Προσήλωση στις Αρχές της Ιατρικής

τηρώντας μέσω της ιατρικής πρακτικής που προσφέρουμε τον Όρκο του Ιπποκράτη.

Ακεραιότητα και Διαφάνεια

καθώς η τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας, η ειλικρίνεια και η εχεμύθεια αποτελούν για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Κοινωνική Ευθύνη και Περιβάλλον

έχοντας ένα υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα προς τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, νιώθουμε υπεύθυνοι για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και δεσμευόμαστε να λειτουργούμε με ευαισθησία και σεβασμό προς όλους και το περιβάλλον, ενσωματώνοντας στη λειτουργία μας κατάλληλες κοινωνικές και περιβαλλοντολογικές δράσεις.

Η ομάδα μας

Η YODA είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα, που στεγάζεται σε έναν ευχάριστο, άρτια εξοπλισμένο χώρο στο κέντρο του Πειραιά και συνδυάζει την επιστήμη, τη γνώση, το όραμα και το μέλλον. Δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχει σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως γενική και οδοντιατρική χειρουργική, διαβητικό πόδι, πλαστική επανορθωτική & αισθητική χειρουργική.

  • Παιδοδοντία
  • Περιο-εμφυτεύματα
  • Αισθητική οδοντιατρική
  • Λιπογλυπτική
  • Βλεφαροπλαστική
  • Ωτοπλαστική
  • Υαλουρονικό οξύ
  • Θεραπευτική πλαστική
  • Διαβητικό πόδι

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΓΩΝΗΣ

Πρόεδρος Μετόχου Εταιρείας

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Η YODA Μ.Η.Ν. στεγάζεται σε ένα επταώροφο, σύγχρονο κτίριο στην καρδιά του Πειραιά, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στο νούμερο 25, όπου προσφέρονται στον επισκέπτη-πάσχοντα, σε ένα εξαιρετικής αισθητικής περιβάλλον, υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Στα ιατρεία, στις οδοντιατρικές έδρες και στα χειρουργεία μερικής και απόλυτης αποστείρωσης, με τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονο εξοπλισμό γίνονται επεμβατικές και μη πράξεις με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Τιμολογιακή πολιτική

Στη Μονάδα Ημερήσιας YODA ο άνθρωπος και η υγεία του αποτελούν προτεραιότητα του ιδρυτή της καθώς και του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Ως εκ τούτου η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζεται δίνει τη δυνατότητα να παρέχονται οι καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Παράλληλα, η Μονάδα έχει ξεκινήσει συνεργασία με το EY CLUB.