Γεώργιος Καλαντζόπουλος
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Έχοντας πάρει το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάσθηκε στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών και στο πλαίσιο της ειδίκευσής του στην Μαιευτική-Γυναικολογία, εργάσθηκε επί 4 έτη στην Μεγάλη Βρετανία (Queen Elizabeth Hospital, King’s Lynn, UK) και επί 2 έτη στην Πανεπιστημιακή Κλινική Μαιευτικής Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Παρακολούθησε Fellowship Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Bourn Hall Clinic, Cambridge στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς και το πρώτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Αναγεννητικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διατηρεί ιδιωτικό Μαιευτικό – Γυναικολογικό Ιατρείο και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ και του Κέντρου IVF ΑΚΕΣΩ.

Ως ομιλητής, έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια γυναικολόγων και επιμορφωτικά μαθήματα για θέματα θεραπείας υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου, της Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος, της European Society of Human Reproduction & Embryology, του General Medical Council of England κ.ά.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.