Κωνσταντίνος Λημναίος
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ

Πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο χώρο της δημόσιας υγείας σε νοσοκομεία όπως, Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης, Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Έδεσσας, Χειρουργική Κλινική και στη συνέχεια Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική και Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου, Τμήμα Υπερήχων και Προγεννητικού Ελέγχου. Στη συνέχεια, και έχοντας αποκτήσει ειδικές πιστοποιήσεις Επάρκειας Διεξαγωγής Υπερηχογραφημάτων Αυχενικής Διαφάνειας, Υπερηχογραφημάτων Μαιευτικής και Γυναικολογίας καθώς και Διαγνωστικής Κολποσκόπησης, άνοιξε το ιδιωτικό του ιατρείο στο Κερατσίνι ενώ παράλληλα είναι συνεργάτης ιατρός σε ιδιωτικές κλινικές και Διαγνωστικά Κέντρα όπως ΙΑΣΩ, ΛΗΤΩ, ΓΑΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κ.ά.

Δίδαξε σε σπουδαστές της Νοσηλευτικής Σχολής του Γ. Ν. Έδεσσας για το μάθημα της «Συνοπτικής Χειρουργικής» και της «Γυναικολογίας και Μαιευτικής».

Συνεχίζει την εκπαίδευσή του συμμετέχοντας σε Σεμινάρια και Συνέδρια Συμμετοχή με θέμα την Γυναικολογική και Μαιευτική Υπερηχογραφία και Κολποσκόπηση.

Παράλληλα έχει ενεργό συμμετοχή με παρουσιάσεις σε πληθώρα εγχώριων και διεθνών Συνεδρίων, Συμποσίων και Ημερίδων.

Μιλάει αγγλικά.