Βασίλης Περράκης
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ειδικεύτηκε σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Στη Μεταπτυχιακή του εκπαίδευση διαχειρίστηκε μια μεγάλη γκάμα επικίνδυνων μαιευτικών διαδικασιών και απέκτησε σημαντική εμπειρία τόσο στην παρακολούθηση της κύησης όσο και στον χειρισμό φυσιολογικών τοκετών,τοκετών με υποβοήθηση και καισαρικών τομών. Στον γυναικολογικό τομέα εκπαιδεύτηκε σε θέματα πρόληψης και θεραπείας και εξειδικεύτηκε στα τμήματα Υπερήχων, Υστεροσκόπησης, Λαπαροσκόπησης και Κολποσκόπησης.

Μετά την πολύχρονη επαγγελματική του απασχόληση, απέκτησε μεγάλη ικανότητα στην πραγματοποίηση μικρής, μεσαίας και μεγάλης βαρύτητας γυναικολογικών επεμβάσεων, καθώς και μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία γυναικολογικών περιστατικών που αφορούν την γυναικολογία γενικά και ειδικότερα την ενδοκρινολογία (πολυκυστικές ωοθήκες, εμμηνόπαυση) την ουρογυναικολογία και ογκολογία.

Στο επαγγελματικό του έργο συμπεριλαμβάνεται η εργασία του στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας και η επί δεκαετία απασχόλησή του ως Επιμελητής Χειρουργείου και Αίθουσας Τοκετών του Μαιευτηρίου Ιασώ. Σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας ιατρός με σύγχρονο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές Κλινικές και Μαιευτήρια.

Παρακολούθησε και παρακολουθεί επί μονίμου βάσεως μεταπτυχιακές συναντήσεις και συνέδρια που αφορούν περιγεννητικά προβλήματα και κύηση υψηλού κινδύνου. Επίσης ενημερώνεται για τις εξελίξεις της ιατρικής, κυρίως της Μαιευτικής –Γυναικολογίας και οι γυναίκες κάθε ηλικίας που επισκέπτονται το ιατρείο έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους με σοβαρή και ανθρώπινη προσέγγιση.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.